onsdag 20. oktober 2010

Birthdaypresent

Huff og huff, jeg har ikke oppdatert her på leeeenge!!!  Forstår ikke at folk i det hele tatt har vært innom her, men så er det nå:) Og setter veldig pris på det!
Jeg sier igjen, jeg skal prøve på å bli bedre på bloggingen. Jeg prøver å få litt fastere rutiner på Scrapbookingbloggen min nå, da jeg har vært så heldig å bli med på Designteamet til en amerikansk produsent, Little Yellow Bicycle:) Da har jeg litt faste oppgaver hver mnd, noe som gjør at jeg også skal blogge:)
Jeg skal da prøve å få slått to fluer i en smekk, og blogget litt her også.
Hva vil dere se her egentlig? Jeg er litt blank på hva jeg skal blogge om, og får helt prestasjonsangst når jeg ser de lekre bildene og interessante postene de andre interiørbloggene blogger om....*gulp*

Som noen av dere vet, hadde jeg nettopp bursdag. Må nå lære meg å krysse av i ny rute på spørreundersøkelser, da jeg ikke lenger kan bruke under 30...
Må si det er faktisk den bursdagen jeg har gledet meg mest til på så lenge jeg kan huske! Andre sier de har grudd seg til å bli 30, men jeg har ikke kjent den følelsen i det hele tatt!

Jeg var så heldig å feire 30 årsdagen min med de flotte damene i familien min. Vi reiste til New York, på skikkelig Sex og Singelliv-tur!( Selvom det ble null sex, og lite singellliv:))
Jeg kan kanskje poste et eget New York innlegg? Noen som er interessert i det?
Hva vi gjorde, hva som vi synes var verdt å se, hvor vi spiste?

Fikk bursdagsgave av søsteren min m/familie før jeg reiste, noe jeg har siklet på en god stund! Søs'en min er så snill, og gir meg somregel det jeg ønsker meg:) <3

Den fantastiske Fiducia-vasen, designet av Louise Campbell

Dagen skal feires med storslått fest på fredag, noe jeg gleder meg veldig til! Kjekt å se mange venner samlet på en gang!

Todeloo!

2 kommentarer:

 1. Så fin vase du fikk :D
  JA JA JA, til New York innlegg, vil viet ALT!

  SvarSlett
 2. Bra at du er fornøyd med gaven! Men er litt snurt for at den andre gaven min ikke blir nøye omtalt...! Hmrf.

  Og ja til New York innlegg! Men uten uheldige bilder av meg, selvfølgelig ;-)

  Snakkes i morgen!

  SvarSlett