tirsdag 24. november 2009

noen bilder fra 1 etasje


Fikk denne søte sjiraffen av nabodamene da jeg hadde bursdag. Er den ikke søt vel? Den er kjøpt på Smak i Sandnes, på distriktes kuleste butikk!!


Tavle som står inntil veggen på kjøkkenet, for tiden med en norsk utgave av et sitat Kine hadde brukt som tittel på en lo her for litt siden: Bladene er på sitt fineste rett før de dør. Pynten i hjørnet har den søte Ania laget til meg, da jeg var så heldig å få te til bursdagen;)


Stua, sofaer fra Ikea, sjenk som jeg har fått av mamma, som har gått i familien i noen år.
Den turkise stolen har jeg vist frem her tidligere, den har jeg fått av min mormor og morfar. Den er fra 60-70 tallet, men ser helt ubrukt ut. Sjenken er mitt siste kupp! Den kjøpte jeg på den nyåpnede NMS Gjenbruksstasjonen på Klepp, for usle 500,-!!! elsker den!!!Den flotte ulvelampen min, som mine oldeforeldre kjøpte rett etter krigen var over. Bare for å unne seg noe flott. Og flott er den!!!


Disse to bildene, som er silketrykk, kjøpte jeg for en liten stund siden på Fretex. 15,- pr stk! Hadde tenkt jeg kunne male dem sorte, og bytte ut bildet. Men jeg tror jeg vil ha dem slik, de var så søte!


Min søte mamma kjøpte Unika kopper og kanne til meg hos Figgjo. digger dem!

5 kommentarer:

 1. Åh, så fint det er! Jeg vil komme på besøk! Elsker sofakroken :F

  SvarSlett
 2. ååååh! den skjenken var nyyyyyyyydelig :D vil også ha en sånn! og så kjekt at du blogger igjen :D jeg må snart komme på besøk og ta med meg kamera :D

  SvarSlett
 3. Innmari misunnleig på den mugga og koppane. Var veldig fine!

  SvarSlett
 4. Så fint det har blitt! Den sjenken var jo helt fantastisk! Ingenting som er bedre enn å gjøre et så bra kjøp:) Helt misunnelig:)

  Maren

  SvarSlett