mandag 19. april 2010

stoffavhengig:)

Sist mandag var jeg på sykurs hos Textart på Anda. Med symaskinen i hånda, møtte vi forventningsfullt opp på kurs:) Og gurimalla så kjekt det var! Masse kjente damer var der også der:) Vi fikk en rask gjennomgang i ymse syuttrykk og teknikker, før vi valgte hva vi ville sy. Jeg og venninnen min valgte oss den samme Spencerkjolen (vi har jenter som er jevngamle) og tegnet av mønster og klippet ut i stoff. *host* Greia var at jeg la til sømrom der en ikke skulle ha sømrom også jeg:( Slik at kjolen ville da blitt 2 cm bredere på ryggen enn fremme... Snille Hege lot meg få klippe ut på ny, og da ble det i orden! Jeg kom ikke så mye lenger enn å sy på applikasjonene på fremsiden av kjolen og å sy sikksakksøm rundt fram- og bakstykket. Gleder meg til neste mandag, da er det siste leksjon. Håper jeg blir ferdig, slik at jeg kan begynne på noen av de nye prosjektene mine.

Jeg trodde aldri jeg skulle måtte si jeg har blitt stoffavhenging, men nå har det seg altså slik:)
I helgen var vi i Bergen hos søsteren min m/familie, kjempekos!! Endelig fikk vi se lille grynte igjen, hun er jo så skjønn! Jeg og søstersen fikk tatt oss en tur på Stoff og Stil, og jeg må bare si WOOOW! Så mye stoff på et sted har jeg ikke sett før!
Jeg handlet litt forskjellig, til litt forskjellige prosjekter. I går, så fort vi kom hjem, gikk vaskemaskinen varm:) Så nå henger de alle til tørk, klare til nye syprosjekter!Her er litt av det jeg kjøpte:) Noe skal bli buksedress, noe lappeteppe og noe kjoler til snuppa:) Alt er altså fra StoffogStil
(note: litt vanskelig dette, hva som skal postes i hvilken blogg. Dette skal jo igrunnen være en interiørblogg..mens den andre er egentlig en scrappeblogg..Ønsker dere at håndarbeidting kommer i den andre bloggen? Vil gjerne høre deres tanker om dette:))

4 kommentarer:

 1. Glede meg å se ka du får te! Kanskje eg tør å klyppa i mine kjøpestoff og snart ;-)

  SvarSlett
 2. Spennande! KJekt med kurs da. Såg hu skulle ha sånn sykafè og, lurt litt på om eg ska.
  Såg forresten i jærbladet i dag annonse om gamle sengtøy og gardiner. Har lenge tenkt på det samme. Var det deg? Fått noe respons?

  SvarSlett
 3. blir moro å se hva du kan trylle frem av disse fine stoffene ♥

  Ha en fiiin helg på forskudd!

  -Lisa ♥

  SvarSlett
 4. Takk for hilsen hos meg. Den gule lampa tror jeg koster rundt 2300. Så ikke så altfor galt i forhold til hva designerlamper kan koste.
  Kos deg med syingen - kjekt å komme seg på kurs å få lært litt.

  SvarSlett