torsdag 10. desember 2009

Kalendere


Den 29 år gamle ukrainske designeren Yurko Gutsulyak har laget en designkalender av fyrstikker. Ifølge designeren var ideén å lage en uvanlig og unik kalender med litt liv og energi.
Hver side er en måned som ser ut som en kam laget av fyrstikker som representerer dagene. Hver eneste dag kan du altså fyre opp gårsdagen ved å tenne på fyrstikken. Fyrstikkene er ekte og konstruksjonen til kalenderen er helt trygg.

Bubble Wrap Kalenderen fra Perpetualkid. Skikkelig stilig denne, du sprekker en boble for hver dag:) Synd den er Out of stock da...jaja, til neste år kanskje:)


Stending Wall calender fra Crate And Barrell. Denne er diger, og originalen fra 1966 henger på permanent utstilling hos New York's Museum of Modern Art.


Oscar Diaz har designet denne kalenderen, som "maler seg selv" etter hvert som dagene går. Skikkelig stilig!!Tror ikke den er i salg, men ble vist under London Design Festival allerede i 2007.


Eller hva med denne? Hentet fra Martha Stewart. Malt på veggen med chalkboardmaling, visk det bort når du måned ankommer:)


Littlebrownpen selger denne hos Etsy. Hun har tatt bilder i Paris, av bilskilt, gatenummer og monumenter, som du klipser sammen og henger på veggen. Lekker!

og sist men ikke minst, den kuleste av de alle. Og norsk tilogmed!Norske StokkeAustad har designet denne kule kalenderen, som består av 432 magnetiske biter, som du kan arrangere hvordan du vil på et metall panel. Fargene forteller når på året det er, altså blå på vinter, grønt om våren, som går over i gul og oransje ettersom året går:) Produsert av ABR.

1 kommentar:

  1. Hahaha, digger den i bobleplast! Toppen av barnslig glede det, å få poppe en bobleplastboble hver dag i et helt år. Da starter i alle fall hver eneste dag godt:D

    SvarSlett