søndag 29. november 2009

Adventsstake


Min adventsstake for i år. Første året jeg har en "hjemmelaget". Fikk pyntet med soppene mine fra Medusa:)

fredag 27. november 2009

<3 Pottery Barn <3











må si jeg liker Pottery Barn, og alt det vintage-rustikke de har. For å ikke snakke om oppbevaringsløsninger!! Hvorfor finnes ikke Pottery Barn her  Norge? :(
Alle bilder fra Pottery barn

torsdag 26. november 2009

Nettpynt.no

Fant denne flotte nettbutikken via bloggen til eieren, lykkeoglykkeliten



Søte sopper

de er desverre tomme for disse, men håper at de kommer inn igjen. For disse hadde vært kule til å hatt alle interiørbladene samlet i stua:)


tøffe potter

du kan også se bilder fra butikken, og lykkeoglykkelitens hjem inne på bloggen hennes

onsdag 25. november 2009

All I want for christmas <3


Electrolux Ergorapido




Fujifilm Instax Mini <3 <3

Kartell-lampe <3


Smykke fra Lisa Leonard.  Egentlig hvilket som helst smykke fra Lisa Leonard <3


Disse lekre stoffene, fra Sewlovefabrics shop hos Etsy


Kul lampe fra Norway Says design, MHY lampen:) Den er visstnok inspirert av Lille My fra Mummidalen <3. Bilde fra FinnishDesignShop



Både jeg og mannen synes det hadde vært greit med koffert med 4 hjul. Det ser så praktisk ut å trille rundt. Særlig når det er USA tur og Spania tur i vente rett over nyåret. Fra Samsonite

Egentlig så burde jeg kun ønske meg lommepenger til USAturen i januar......men det er lov å drømme, hva jeg KUNNE ønsket meg:)

tirsdag 24. november 2009

noen bilder fra 1 etasje


Fikk denne søte sjiraffen av nabodamene da jeg hadde bursdag. Er den ikke søt vel? Den er kjøpt på Smak i Sandnes, på distriktes kuleste butikk!!


Tavle som står inntil veggen på kjøkkenet, for tiden med en norsk utgave av et sitat Kine hadde brukt som tittel på en lo her for litt siden: Bladene er på sitt fineste rett før de dør. Pynten i hjørnet har den søte Ania laget til meg, da jeg var så heldig å få te til bursdagen;)


Stua, sofaer fra Ikea, sjenk som jeg har fått av mamma, som har gått i familien i noen år.




Den turkise stolen har jeg vist frem her tidligere, den har jeg fått av min mormor og morfar. Den er fra 60-70 tallet, men ser helt ubrukt ut. Sjenken er mitt siste kupp! Den kjøpte jeg på den nyåpnede NMS Gjenbruksstasjonen på Klepp, for usle 500,-!!! elsker den!!!



Den flotte ulvelampen min, som mine oldeforeldre kjøpte rett etter krigen var over. Bare for å unne seg noe flott. Og flott er den!!!


Disse to bildene, som er silketrykk, kjøpte jeg for en liten stund siden på Fretex. 15,- pr stk! Hadde tenkt jeg kunne male dem sorte, og bytte ut bildet. Men jeg tror jeg vil ha dem slik, de var så søte!






Min søte mamma kjøpte Unika kopper og kanne til meg hos Figgjo. digger dem!